Agredolç. Menjar és un acte polític

Activitat acabada. Reviu-la!

Quan
16 d'octubre 2020 de 17:00 a 19:00
On

Mercat de Sants - Aula de cuina

Tipologia
Presencial (amb inscripció prèvia)

Marina Monsonís, a través d’un menú culinari que despertarà tots els sentits, conduirà un col·loqui amb l’activista Yayo Herrero i el pagès ecològic Joaquín Arqué per parlar sobre què hi ha darrere del que mengem, quina relació té el menjar amb la salut, la sostenibilitat, les cures, la sobirania alimentària, les relacions entre el camp i la ciutat o la crisi climàtica i ecològica global.

Com passa en qualsevol cuina, mentre estan en marxa els fogons, es conversa de tot i més. En aquesta ocasió, abordarem les problemàtiques més actuals, els dilemes, les contradiccions i les implicacions polítiques d’aquells aliments que cuinem i mengem. Aquesta sessió acabarà amb un tastet del plat cuinat.

Participants: Yayo Herrero, Joaquín Arqué i Marina Mosonís (moderadora).

Cal reserva prèvia. Limitació de 2 reserves per persona.

 

Núvol d’etiquetes:
Format
Taula rodona